Mijn naam is Sharon Woesthuis, moeder van zoontjes Sam & Sep, 32 jaar en sinds 2015 getrouwd met de man die al bijna 15 jaar mijn 'verkering' is. Ik vind het heerlijk om te sporten, kilometers te sjouwen met onze actieve bordercollie en kan genieten van het ontvangen en bezoeken van familie & vrienden.

Men noemt me rustig, positief, reislustig en vooral gewoon 'gewoon' . Inmiddels heb ik voet mogen zetten op alle zeven continenten.


Maar ik kan ook net zo gelukkig zijn, en inmiddels misschien nog wel gelukkiger in een tent op de camping in Frankrijk (of achtertuin) met m'n allerleukste mannen om mij heen.Want uiteindelijk is dat wat je samen doet en deelt wat je bij blijft en mij in ieder geval ontzettend dankbaar & gelukkig maakt.

´╗┐Gelukkig zijn, en juist die momenten die jou of jullie gelukkig maken, die momenten die leg ik met liefde voor je vast. Mooie momenten, jullie verhaal, ik koester en deel ze. Hopelijk zien we elkaar snel! Veel liefs, Sharon

"Ik kan genieten van de liefde van anderen."


" Ik kan genieten van de liefde van anderen, wordt gelukkig wanneer anderen gelukkig zijn en wordt blij van nieuwe culturen, landen en mensen. Ik hou van geven, en vind het daarom een onwijze eer dat ik via beeld al zoveel lieve mensen hun verhaal heb kunnen geven. Zodat dat ene moment; het dagelijks leven, een bruiloft, het groeien van geliefden naar een gezin of wat dan ook maar vastgelegd wordt, nooit meer weg kan gaan. Ik vind het magisch"


See More Photos