Pricing & Packages

Wedding stories


Starting from € 1250

De liefde vieren, er is niets mooier dan dat. Ik voel me vereerd om jullie verhaal vast te leggen in binnen & buitenland. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Mama Mini Sessions


90,00 euro / beperkt aanbod

Aan alle mama's (to be.) Want veelal ben jij het die de foto maakt, maar niets is waardevoller voor je geliefdes en jezelf dan beelden waar ook jij op staat. En daarom de Mama Mini Sessions, 6x per jaar, 20 minuten shooten, 10 beelden samen met jou.

Love & Family stories


Starting from € 190,00

Meer en meer kom ik erachter hoe waardevol foto's zijn. Nu, maar misschien nog wel meer over een paar maanden, jaren of wellicht wel generaties verder. Iets blijvends om samen naar te kijken, over te praten en de herinneringen & tijd even terug te halen.

FAQ

Reis je mee naar een buitenlandse bruiloft?

A. Oh yes, heel graag zelfs. Dit is waar twee passies samenkomen. Reizen en het vastleggen van de liefde. Gelukkiger kun je me niet maken, neem dus gerust contact op!

Welke kleding zal ik dragen tijdens de shoot?

A. Een veel gestelde vraag en daarom heb ik een aantal Pinterest pagina's aangemaakt met diverse kledingtips. Ook help ik je heel graag met de styling en kun je kleding lenen uit de wardrobe collectie die ik heb

Sta je open voor andere shoots/samenwerkingen?

A. Ja zeker! Stuur gerust een berichtje en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen, leuk juist! Ook wanneer het gaat om reizen, tips; ik deel ik graag!

Welke camera gebruik je?

A. Ik gebruik een canon eos 5d mark II met vaste brandpunt lenzen van 35mm (sigma art) en 50mm.

Kan ik een shoot cadeau geven?

A. Natuurlijk kan dat, in samenspraak stellen we een mooi pakket samen, een leuker en waardevoller cadeau kun je iemand niet geven.


Ready to Begin?