Pricing & Packages

Elopements + bruiloften

Met alleen je partner of een heel klein aantal getuigen naar het mooiste plekje op de wereld afreizen om daar elkaar jullie geloften uit te spreken. Ik leg het met liefde vast. Stuur gerust een berichtje voor de mogelijkheden.

Starting from € 1350

Mom Sessions

Laat je vastleggen tijdens deze bijzondere periode. Niets is waardevoller dan deze beelden voor altijd kunnen delen. Voor je naasten, je geliefden en voor jezelf, leg het vast.

STARTING FROM 250,00

Portrait Sessions

Voor jezelf, voor een ander, je merk- of bedrijf. Ik maak graag samen met je een mooi concept om dat te maken waar jij gelukkig van wordt.

Starting from € 250,00

Reizen + Editorials

Zin in een toffe samenwerking. Ik sta altijd open om te kijken of wat voor elkaar kunnen betekenen. Een nieuwe te gekke B&B, vakantieplek, sieradenmerk of iets anders wat je graag op beeld vastgelegd wilt hebben. Stuur gerust een berichtje!

In overleg.

Print SHOP -

Direct beelden nodig?

Kijk dan eens in mijn print shop voor exclusieve reisbeelden voor aan de muur.

Print SHOP -

Direct beelden nodig?

Kijk dan eens in mijn print shop voor exclusieve reisbeelden voor aan de muur.

FAQ

Reis je mee naar een buitenlandse bruiloft?

Oh yes, heel graag zelfs. Dit is waar twee passies samenkomen. Reizen en het vastleggen van de liefde. Gelukkiger kun je me niet maken, neem dus gerust contact op!

Welke kleding zal ik dragen tijdens de shoot?

Een veel gestelde vraag en daarom heb ik een aantal Pinterest pagina's aangemaakt met diverse kledingtips. Ook help ik je heel graag met de styling en kun je kleding lenen uit de wardrobe collectie die ik heb

Sta je open voor andere shoots/samenwerkingen?

Ja zeker! Stuur gerust een berichtje en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen, leuk juist! Ook wanneer het gaat om reizen, tips; ik deel ik graag!

Welke camera gebruik je?

Ik gebruik een canon eos 5d mark IV met vaste brandpunt lenzen van 35mm (sigma art) en 50mm.

Kan ik een shoot cadeau geven?

Natuurlijk kan dat, in samenspraak stellen we een mooi pakket samen, een leuker en waardevoller cadeau kun je iemand niet geven.


Ready to Begin?