About her!

IK KAN GENIETEN VAN DE LIEFDE VAN ANDEREN, WORDT GELUKKIG ALS ANDEREN GELUKKIG ZIJN EN WORDT BLIJ VAN NIEUWE CULTUREN, LANDEN EN MENSEN. IK HOU VAN GEVEN, EN VIND HET DAAROM ZO ONWIJS LEUK OM JOU OF JULLIE VIA BEELDEN JULLIE VERHAAL WEER TERUG TE GEVEN. 

MIJN NAAM IS SHARON WOESTHUIS - OLTHUIS, 28 JAAR EN SINDS JULI 2015 GETROUWD MET MIJN ONWIJS LIEVE MAN DIE AL 11 JAAR MIJN 'VERKERING' IS. BEN SPORTIEF, LOOP TIENTALLEN KILOMETERS MET ONZE ACTIEVE LIEVE BORDERCOLLIE & VIND HET HEERLIJK OM VRIENDEN & FAMILIE TE ONTVANGEN OF TE BEZOEKEN. MEN NOEMT ME RUSTIG, GEZELLIG & GEWOON 'GEWOON' ;). DAARNAAST IS REIZEN EEN HELE GROTE PASSIE. SAMEN MET MIJN MAN MOGEN WE ONS INMIDDELS WERELDREIZIGERS NOEMEN NU WE VOET HEBBEN GEZET OP ALLE 7 CONTINENTEN . YES, OOK ANTARCTICA (ZO MOOI!) BACKPACK OP EN GAAN, HEERLIJK OM DE VRIJHEID TE HEBBEN EN PLEKKEN TE BEZOEKEN DIE 'ANDERS'  ZIJN DAN ONZE O ZO HOLLANDSE CULTUUR & NATUUR. EN TJA, NATUURLIJK ZIT IN DIE BACKPACK EEN CAMERA (OF 2, OF 3..) OM DE WERELD, DIE NAAST AL HET NARE NIEUWS VAN ALLE DAG, OOK ECHT NOG ZIJN PRACHTIGE KANTEN KENT! 

EN DAT IS NOU JUIST WAT IK MET LIEFDE DOE; 

MOOIE MOMENTEN; IK KOESTER EN DEEL ZE. 

VEEL LIEFS, SHARONPsssst...

Nog even over die reizen. Het is en blijft een grote passie.., mocht je na het bekijken van de site vragen hebben over verschillende reizen. Neem dan via 'say hello' gerust contact op! Tips, verslagen, routes, must sees.. ik deel graag! 

Using Format